.webp?ts=1752894257)
Nový díl podcastu Na jedné vlně s Bárou Divišovou.
Preciznost, tradice, gril a pořádná porce motivace. Co vlastně dělá kuchaře kuchařem? Odpověď hledala Bára Divišová v nové epizodě podcastu Na jedné vlně, kde jejím hostem byl šéfkuchař Jan Punčochář – porotce MasterChefa, majitel restaurace U Matěje a muž, který vaření povýšil na životní poslání.
Společně mluvili o tom, jaké to je vést tým v kuchyni, kde nestačí jen talent, ale i nadšení a ochota na sobě pracovat. Řeč přišla na motivaci mladých kuchařů, návraty k rodinným receptům, i na to, proč by gril měl vždycky hořet uhlím a ne plynem.
„Oběd není jen jídlo. Je to zážitek, moment, kdy se lidé potkávají a sdílí. A právě tenhle moment mě na gastronomii pořád baví nejvíc, “ říká Punčochář s úsměvem.
Podcast nabízí nejen pohled do zákulisí české gastronomie, ale i osobní příběh muže, kterého vaření nikdy nepřestalo bavit – ani po letech za plotnou. A mimochodem, jestli se ptáte, kdy chutnají řízky nejlépe, Jan má jasno: v neděli, doma a s někým, koho máte rádi.
🎧 Celý rozhovor si můžete poslechnout v podcastu „Na jedné vlně s Bárou Divišovou“ na YouTube, Spotify a dalších platformách! Rozhovory můžete poslouchat i jako podcast.
V novém pořadu Rádia Blaník "Na jedné vlně s Bárou Divišovou" vede jedna z hlavních tváří zpravodajství TV Nova otevřené rozhovory s významnými osobnostmi z politického a společenského života České republiky. Základem diskusí jsou témata, která rezonují v naší společnosti.