Podzimní chutě na kolejích: České dráhy představily nové sezónní menu
Zajímavosti
České dráhy obměnily nabídku ve svých jídelních vozech. Podzimní menu vzniklo ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů České republiky a nabízí cestujícím kombinaci české tradice a moderní gastronomie.
Cestující si mohou pochutnat na tomatovém krému s mascarpone, bazalkovým pestem a sýrem Gran Moravia, nebo na trhaném vepřovém mase v BBQ omáčce s gratinovanými brambory a zelným salátem. Nechybí ani vegetariánská varianta – cuketové placky s uzeným sýrem, šťouchané brambory a salát z červené řepy.
Jídlo, které zpříjemní cestu
Sezónní menu doplňuje stálou nabídku jídel a je k dispozici ve všech vlacích s jídelním vozem. Spoje s touto službou jsou v jízdním řádu označeny logem ČD Restaurant. Cestování vlakem tak už dávno není jen o přesunu z místa na místo – ale i o dobrém jídle, které zpestří každou cestu.