Sladké kouzlo Marmelindy: když ovoce hraje první roli
.webp?ts=)
Možná jste si právě natrhali poslední švestky nebo hrušky a přemýšlíte, co s nimi. Nejlepší je přetvořit úrodu v domácí marmeládu. A pokud si na to sami netroufáte a chcete marmeládu, která vás doslova vrátí do dětství, pak doporučuji Marmelindu.
Právě tahle česká značka stojí za dobrotami, které můžete potkat na různých trzích i na jejich e-shopu. Jak ale docílit toho, aby marmeláda nebyla jenom sladká, ale opravdu ovocná? Jednoduše – méně cukru, více ovoce. Nebojte se také experimentovat s bylinkami. K meruňce se hodí rozmarýn, k hruškám zase vanilka.
Marmelinda ukazuje, že marmeláda nemusí být jen o snídani. Může být originálním dárkem, který potěší celou rodinu i přátele. Základem je čistá sklenice, dobré ovoce a trocha kreativity. K rybízové marmeládě můžete přidat kapku červeného vína, do švestkové špetku skořice a hned máte originální kombinaci. Stačí naplnit skleničku, ozdobit víčko, přidat cedulku a sladký dárek je na světě.
Anebo můžete jít na jistotu a vybírat u Marmelindy. Z velkého množství marmelád, cibulád a dalších dobrot, které pro vás s láskou vyrábí. Marmelinda dbá na kvalitu a vždy je tu ovoce na prvním místě – minimálně 70%. Cukru je jen tolik, aby podtrhl chuť.
Pokračuje Linda Kamarádová:
„Čím jednodušší recept a čím poctivější ovoce, tím lepší chuť. Když ji nemáte na vstupu, už ji tam nikdy nedostanete. Jak řekl jeden můj známý šéfkuchař – chuť nevykrájíš.“
Marmelinda se nebojí experimentovat, a tak můžete ochutnat i netradiční kombinace. Takže až budete příště přemýšlet, čím si osladit život, vzpomeňte si na Marmelindu. Je to víc než marmeláda, je to zážitek v každé lžičce.
www.marmelinda.cz a na našem Blanickém webu najdete sladké povídání s Lindou Kamarádovou v našem podcastu.