Střelcovy domácí paštiky: Když dobrá paštika v obchodě chybí, vytvoříte si vlastní
.webp?ts=)
Roman Střelec se rozhodl vytvořit vlastní receptury paštik poté, co v obchodě nenašel žádnou, která by ho uspokojila. Šel do jednoho nejmenovaného řetězce pro dobrou paštiku, ale žádná tam nebyla. Tak si koupil suroviny a řekl si, že si ji udělá doma sám. První paštika z pečeného masa s brusinkami měla takový úspěch, že se rozhodl pokračovat.
Střelcovy paštiky se vyrábí v Podolí u Brna, kde mají vlastní výrobu, provozovnu i výdejní místo. Všechny receptury jsou jejich vlastní. „Máme třeba játrovou paštiku s mandlemi a přepuštěným máslem, za kterou jsme získali ocenění Brněnsko, originální produkt, “ říká pyšně Střelec. V nabídce najdete i další lahůdky, jako je paštika s rybízem nebo krůtí játra v sádle.
Nejoblíbenější varianta?
Každý si může najít svou oblíbenou chuť. „Moje nejoblíbenější je paštika s pečeným masem a smaženou cibulkou, “ prozrazuje Střelec. Nejlépe si ji prý vychutnáte s čerstvým chlebem nebo opečenou bagetou.
Jak získat Střelcovu paštiku?
Pokud dostanete chuť na některou z jeho paštik, můžete si je objednat přímo na webových stránkách. Kvalitní suroviny jim dodávají spolehliví dodavatelé domácího masa. Dostávají je od nich čerstvé třikrát týdně.